eenhuiszoeken.nl

Welke vloer leg ik in mijn nieuwe huis?

Welke vloer leg ik in mijn nieuwe huis?

Geplaatst op

Wanneer je een nieuwe woning aangeschaft hebt, dan is het fijn om een vloer te hebben waar je altijd van op aan kan, die robuust en makkelijk schoon te maken is. Ook starters en jonge gezinnen zijn heel erg blij als ze een vloer in de woning hebben liggen waar ze niet veel werk aan hebben en die snel schoon is. In deze blog gaan we je voorstellen aan een nieuwe vloer, de gietvloer. Lees snel verder om te ontdekken wat de voordelen zijn.

Makkelijk schoon te maken

Met jonge kinderen in het spel is het heel makkelijk om de vloer vies te krijgen. Bijvoorbeeld in de eetkamer, keuken, zelfs in de woonkamer maak ze er een smeerboel van. Dit is helemaal niet erg, zeker niet als je een gietvloer hebt die supermakkelijk schoon te maken is. Even met een sopje en een dweil er overheen en je bent zo weer het heertje als het gaat om een nette vloer.

Waar is de gietvloer van gemaakt?

Een moderne gietvloer is gemaakt van kunststof, dit brengt allerlei voordelen met zich mee, dus gemakkelijk om schoon te maken, maar ook een slijtvastheid waar andere vloeren niet aan kunnen tippen. De kunststof is daarbij ook flexibel waardoor de vloer makkelijk te combineren is met een vloerverwarming. Een betonvloer scheurt makkelijk als deze in- en uitzet, omdat de verwarming dit veroorzaakt vanwege de temperatuur die oploopt en daarna weer daalt.

De prijs van een gietvloer

Je betaalt meer voor een gietvloer dan je zou doen voor een vloer van zeil. Dit brengt ook allerlei voordelen met zich mee die de hogere prijs dan ook legitimeren. Misschien kun je de vloer financieren in de hypotheek aanvraag. Neem contact op met de geldverstrekker voor dit soort zaken. Dat je een hele leuke tijd zult hebben in je nieuwe huis. Overweeg de gietvloer, doe er je voordeel mee. Blijft onze blogs lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste tips.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden