eenhuiszoeken.nl

Waarom een design betonvloer een goed idee is?

Waarom een design betonvloer een goed idee is?

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een mooie woningvloer met een robuuste en natuurlijke uitstraling? Dan is een design betonvloer wat je zoekt. Deze vloer heeft de uitstraling van gepolijst beton en bestaat voor 90% uit beton en 10% polyurethaan. Een design betonvloer is geschikt voor woonkamers, keukens en slaapkamers. Redenen waarom je voor deze vloer moet kiezen en overige informatie over design betonvloeren lees je hieronder.

De voordelen van een design betonvloer

Hierboven benoemden we al enkele voordelen, maar de belangrijkste voordelen hebben we hieronder op een rij gezet. Een design betonvloer…

  • is zeer sterk en slijtvast;
  • is comfortabel en voelt warm aan;
  • is praktisch en hygiënisch;
  • is stof- en vuilafstotend;
  • is duurzaam;
  • is naadloos;
  • heeft een unieke look.

Daarnaast is een design betonvloer in meer kleuren beschikbaar: van extra white en beige tot dark wood of antraciet. Het is ook mogelijk om meer kleuren te gebruiken om tot een unieke kleur te komen.

Een design betonvloer met vloerverwarming

Men vraagt zich vaak af of je een betonvloer kunt combineren met vloerverwarming. We hebben goed nieuws voor je: een design betonvloer werkt zeer goed samen met vloerverwarming. Een gietvloer neemt de omgevingswarmte al goed op, en vooral in combinatie met een vloerverwarming krijg je warmte tegen een zeer laag energietarief.

De prijs van een betonvloer

De prijs voor het leggen van een gietvloer ligt aan de type gietvloer en de oppervlakte van de ruimte die je ermee wilt bedekken. Over het algemeen begint de prijs bij zo’n 70 euro excl. btw per vierkante meter. Dit is wel een vanafprijs, dus de prijzen kunnen verschillen.

Samenstelling betonvloer

Een design betonvloer heeft een betonnen look met de eigenschappen van een gietvloer. Het is een van de sterkste soort gietvloeren, wat komt door de dikte van 5 tot 6 millimeter. De vloer bestaat grotendeels uit beton (90%) en voor een klein deel uit polyurethaan (10%).

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden