eenhuiszoeken.nl

Hoe richt ik een modern kantoor in?

Hoe richt ik een modern kantoor in?

Geplaatst op

Met kantoormeubelen kun je een modern kantoor inrichten. In zo’n ruimte is het lekkerder werken dan je normaal zult doen in een kantoor. Je kunt met een aantal elementen zorgen dat de werkvloer een fijne plek wordt waar je het beste uit je zelf kan halen. Lees snel verder en maak er een topkantoor van!

Planten

Om de lucht in een modern kantoor optimaal te laten zijn, is het slim om een aantal planten in de ruimte te zetten. Dit zit er niet alleen heel mooi uit, ze zorgen ook dat de lucht een stuk schoner is. Planten zuiveren de lucht en maken werken een stuk aangenamer. Het is een goed idee om naast planten ook een luchtzuiveringsinstallatie aan te schaffen. Misschien is een klimaatbeheersingssysteem ook een idee.

Fruit

Om je medewerkers gezond te houden en dus het ziekteverzuim naar beneden te brengen is het een goed idee om lekker vers fruit neer te leggen. Mensen kunnen dan gewoon even stukje lopen naar de fruitschaal. Dat is ook goed voor de beweging.

Beweging

Om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid beweging te krijgen is het twee of drie keer per dag lopen naar een fruitschaal niet voldoende. Daarom is het goed om meer te doen dan dat. Hoe? Gewoon lekker even de sportschool pakken twee of drie keer per week. Als werkgever is het dan erg slim om een sportschool in te richten voor je medewerkers. Een aantal apparaten maken het al mogelijk om in conditie te komen. Een gebrek aan beweging is een van de grootste uitdaging van onze tijd. Waar dit gebrek door komt? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. We onderscheiden deze oorzaken:

  • Overal heen te reizen met openbaar vervoer
  • Veel mensen fietsen niet, maar zitten in de auto
  • Een lift pakken in plaats van de trap
  • In de kantine hangen en niet buiten een rondje stappen

Dus eigenlijk allemaal keuzes waarbij lichamelijke beweging wordt vermeden en vervangen door gemotoriseerde alternatieven. Als mensen een heel eind van hun werk wonen, bijvoorbeeld in de randstad, dan is dat natuurlijk begrijpelijk. Maar als werkgever kun je dus helpen dit te compenseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden