eenhuiszoeken.nl

Gemakkelijk je inboedel versturen doe je zo

Gemakkelijk je inboedel versturen doe je zo

Geplaatst op

Er zijn diverse beproefde manieren om de inboedel van locatie 1 naar locatie 2 te sturen. We willen in deze blog graag een aantal tips met je doornemen die doorgewinterde verhuizers ook wel kennen. Op deze manier kun je profiteren en zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt om jouw inboedel veilig op je nieuwe huisadres aan te laten komen. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we je geven. 

Een verhuizing naar het buitenland

Wil je producten beschermd en licht versturen? Kijk dan eens naar piepschuim pallets. Bij palletplaza.nl kun je er van alles over vinden. Het grappige is dat ze maar liefst een belasting van 1000 kg aan kunnen en daarbij zeer geschikt zijn voor de luchtvracht vanwege hun geringe gewicht. Dit laatste kan natuurlijk erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat huizen en een gedeelte van de inboedel per luchtvracht wilt laten invoeren in je nieuwe thuisland. Veel mensen die over de weg verhuizen naar het buitenland, laten de inboedel vaak door een verhuisbedrijf van A naar B brengen. Soms is het ook mogelijk om een gedeelte van de inboedel op te slaan. Dat kan soms nodig zijn omdat er eerst residentie genomen wordt in een tussenwoning, omdat de uiteindelijke woning nog niet beschikbaar is. Dit soort zaken kun je met het verhuisbedrijf overleggen. Een gedeelte van je spullen gaan dan voor een bepaalde tijd naar een opslag. 

Verhuizing binnen Nederland 

Veel mensen verhuizen er jaarlijks binnen Nederland. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen willen verhuizen. Een van die redenen is vaak een nieuwe baan of gewoon de zin om eens in een andere omgeving te verblijven. 

Je kunt gemakkelijk je spullen verhuizen in een vrachtwagen (van een verhuisbedrijf) of zelf rijden in busjes. Dan is het een aanrader om spullen zoveel mogelijk in sterke verhuisdozen te versturen. Een andere tips is om elektronische apparatuur in de originele dozen te versturen. Daarin zit vaak het nodige beschermingsmateriaal piepschuim in. Wanneer je die dozen niet meer hebt, kun je ook pre foam kopen en dat in de dozen doen. Dit is schokbestendig en voorkomt dat apparatuur krassen krijgt. Kijk voor pre foam en de hierboven genoemde piepschuim pallets op palletplaza.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden