eenhuiszoeken.nl

3 vloeren waaruit je kunt kiezen voor je nieuwe woning

3 vloeren waaruit je kunt kiezen voor je nieuwe woning

Geplaatst op

Je gaat verhuizen en hebt een nieuw huis gevonden, maar nu moet je alles nog inrichten en eventueel nieuwe spullen kopen. Meestal leg je in een nieuwe woning ook een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer kiezen doe je niet zomaar. Vaak is dit een lastige keuze omdat er enorm veel mogelijkheden zijn. Daarom hier 3 van de mogelijkheden die je kunt overwegen.

Laminaat

Laminaat is een veel gekozen vloer in woningen omdat het de uitstraling heeft van een houten vloer, maar vaak een stuk goedkoper is. Het is heel makkelijk zelf te leggen door het kliksysteem en geeft een mooie en warme uitstraling. Naast de standaard decoratielaag met een hout uitstraling is het ook mogelijk te kiezen voor een stenen uitstraling.

Vinyl

Een vinylvloer is gemakt van harde kunststof, hierdoor zijn de vloeren sterk en gaan ze erg lang mee. Je kan zo´n vloer kiezen met verschillende patronen en is relatief goedkoop. Doordat de vloeren vochtbestendig zijn deze te gebruiken in iedere ruimte, dus ook in je badkamer of keuken. Er zit wel een nadeel aan vinyl en dat is het feit dat meubels afdrukken achter kunnen laten in deze vloer.

Tegels

Een andere keuze is het laten leggen van tegels. Dit is voornamelijk een populaire keuze in de badkamer en keuken, maar deze vloer kan ook prima worden gebruikt in de rest van het huis. Het grote voordeel: tegels zijn bijna niet kapot te krijgen en enorm sterk en slijtvast. Een nadeel is dat de vloer minder geluidsabsorberend is, en spelende kinderen kunnen er hard op vallen.

Een houten vloer

Een houten vloer is een van de oudste vloeren die we kennen. De vloer wordt in planken gelegd en dit geeft een prachtige authentieke uitstraling. Door dat de vloer van echt hout is heeft elke plank een unieke uitstraling. Maar een houtenvloer heeft ook nadelen, de vloer heeft bijvoorbeeld erg veel onderhoudt nodig. Daarnaast kan de vloer niet goed tegen water en is het leggen van een houten vloer erg duur.

Gerelateerde berichten

Optimale beveiliging begint in uw achtertuin

Inbrekers komen het liefst zo snel mogelijk uw woning binnen zonder gezien te worden. Hierdoor is een achtertuin de populairste plek onder inbrekers...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden